Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Љубомир Костовски"

ТВ Нова возврати на изјавите на Љубомир Костовски за барањето ад-хок телото да го преиспита начинот на известување од Ватикан според кој фаворизиран бил Никола Груевски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, без изјави од претседателот Иванов или пак од опозициските претставници. - Прво, не е точно дека немало

Read More

Љубомир Костовски еден од петте члена на ад-хок комисијата за надзор на медиумите побара да се преиспита начинот на кој ТВ Нова извештуваше од Ватикан при канонизацијата на Мајка Тереза. Според новинарот ТВ Нова давале 30 минутна изјава од Никола Груевски иако тој таму е како

Read More