Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "Локомотив Москва"

Играчите на Локомотив Москва го освоија Купот на Русија, но финалниот меч против Урал во Сочи остана во сенка на тепачката што се случи во последните секунди од натпреварот. Локомотив во времето на инцидентот водеше 2-0, па најтешко и падна на тимот на Урал кои влегоа

Read More