Wednesday, Sep 16, 2020
HomePosts Tagged "логор"

Бегалскиот камп во Словенија како нацистички логор. Германскиот новинар кој го посетил кампот за бегалци во Брежице не може да се соземе од ужасната слика која ја видел. Познатиот новинар, Ханс Улрих Јергес, не успеал да ги сокрие солзите во студиото на најгледаното политичко ТВ

Read More