Saturday, Jun 27, 2020
HomePosts Tagged "летен одмор"

Уставните судии нема да заседаваат до септември што значи дека во скоро време нема да решаваат по иницијативата за оценка на уставноста на законот за специјалното јавно обвинителство, но и за други актуелни и жешки теми. Со оглед на тоа дека политичката сцена е премногу бурна

Read More

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштатата направи детална препорака за сите возачи кои ова лето ќе се решат да патуваат и да отидат на одмор со сопствен автомобил, па затоа вашата безбедност е клучна и мора да направите неколку подготовки, особено што често

Read More

Не е новост дека луѓето имаат секс цело време… со или без нивните смартфони. За таа цел, Premier и TMW Unlimited се здружија и ја лансираа кампањата #DoNotDisturb (не вознемирувај) за брендот Дурекс. #DoNotDisturb е социјален експеримент, кој истражува како исклучувањето на смартфоните може да им

Read More

  Летниот одмор е време во кое сакате сосема да се релаксирате и да се чувствувате безгрижно. Токму затоа, потребна ви е подготовка пред да тргнете на пат. Еве неколку совети кои ќе ви помогнат да се организирате и да имате убаво патување без стрес. Направете сопствено

Read More