Tuesday, Aug 11, 2020
HomePosts Tagged "лажна диплома"

Директор со години доаѓал до високи позиции и во јавни претпријатија и во приватни компании. Станува збор за П.Д кој се сомничи дека прикажувал фалсификувана диплома за високо образование наводно стекната на Софискиот универзитет Свети Климент Охридски, а издадена од Факултетот за туризам и угостителство

Read More