Sunday, Jun 28, 2020
HomePosts Tagged "Ласло Ковер"

Претседателот на Собранието Талат Џафери, на покана од претседателот на унгарското национално собрание, Ласло Ковер, ќе се обрати на осмата конференција на претседатели на парламенти од земјите на Западен Балкан што се одржува во Будимпешта. Учесниците на конференцијата ќе се осврнат на темите „ЕУ интеграции: резултати

Read More