Saturday, Jul 11, 2020
HomePosts Tagged "квалификации за Светското првенство во Кошарка"

Американецот Џордан Теодор доби македонски пасош, и се очекува да игра во квалификациите за Светското првенство. По завршувањето на феноменалната сезона во Турција за клубот Банвит Џордан добива Македонски пасош. Се очекува Американецот, кој може да игра на позициите 1 и 2, да присуствува на репрезентативните

Read More