Sunday, Jun 28, 2020
HomePosts Tagged "Куба Гудинг Џуниор"

Соул пејачот и таткото на познатиот актер, Куба Гудинг почина на возраст од 72 години. Како што пишуваат американските медиуми, неговото тело било пронајдено во паркиран автомобил во Сан Фернандо Валеју во Калифорнији. Полицијата не најде траги од насилна смрт, ниту пак индикација за убиство. Куба стана

Read More