Monday, Apr 6, 2020
HomePosts Tagged "Кристијан Габровски"

Ристо Бомбата или Кристијан Габровски се враќа на сцената со две нови песни, по деценија ипол. И за двете теми планира да сними спотови, иако нагласува дека во оваа фаза од кариерата не чувствува предизвик да застане пред камера. Како што пишува Вистина, за овие два

Read More