Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "кристали"

Marie Antuanelle е уметник со многу уникатен начин на изработа на дела. Marie за изработка на нејзините апстрактни морски глетки, како што ги нарекува своите слики, користи минерални кристали и школки. Нејзиниот instagram профил може да го посетите тука. Погледнете неколку од нејзините изработки.

Read More