Tuesday, Jan 26, 2021
HomePosts Tagged "Косовци"

Три лица се депортирани од Италија поради поврзаност со терористичка група во Венеција, соопшти денеска италијанското Министерство за внатрешни работи. Депортираните се државјани на Косово и се поврзани со други четири лица, кои минатата недела беа приведени од италијанската служба за борба против тероризмот поради

Read More