Tuesday, Sep 29, 2020
HomePosts Tagged "коса"

Кога Томас Мур на „Фејсбук“ гледал видео-снимка со едно девојче кое ја изгубило косата при лечење од рак, му дошла одлична идеја. Осумгодишното момче одлучило да пушта долга коса за да ја донира на децата кои ја изгубиле при хемотерапија. И тоа цели две години!

Read More

Во герила акција на Цивика мобилитас поставени се неколку картонски фигури со коси покрај патот кон Маврово со цел надлежните да ја сфатат сериозноста на проблемот со неискосената трева која го попречува видикот на возачите и може да доведе до голем број на несреќи. „Идејата на

Read More

  Без разлика дали одите на море или не, посебната нега и заштита на косата за време на летниот период е повеќе од потребна. Поради сонцето и високите температури косата е подложна на оштетувања кои можат да бидат долготрајни. Еве неколку совети за заштита кои ќе

Read More