Thursday, Jun 4, 2020
HomePosts Tagged "комунизам"

Балканот прв пат гледа вакво дело. Хрватскиот свештеник, Ивица Бердик, изнајми билборд во Загреб на кој осамна плакат во кој како причини за педофилија ги наведува комунизамот, мирот, тарот, хороскопот. Свештеникот во изјава за Н1 на прашањето на кој начин меѓународно прифатениот симбол на мирот или

Read More

Папата Франциско денес беше малку непријатно изненаден од боливискиот претседател Ево Моралес кој го пречека со распетие на Исус поставено на комунистичкиот симбол со срп и чекан. Оваа слика брзо го заобиколи светот, некои реагираа прилично негативно оценувајќи го потегот на социјалистот Моралес за непримерен,

Read More