Monday, Jul 6, 2020
HomePosts Tagged "кавер"

2 Cellos во светот „експлодираа" како Јутјуб сензација во 2011 година, по видеото во кое на две виолончела свират преработка oд Мајкл Џексон. Талентираното дуо од  Хрватска се вивнаа во музичкиот свет, следуваше гостување во ток шоуто на Елен Деџенерис  и тоа два пати во

Read More