Saturday, Apr 4, 2020
HomePosts Tagged "карактер"

Новото истражување открива дека само врз основа на оваа фотографија може да се заклучат бројни информации за една личност. Преку овие информации потоа можете да процените една личност, предупредуваат научниците. Истражувањето опфатило околу 10.000 профилни фотографии на Твитер, а мислењето за една личност се формирало врз

Read More

Вашата омилена раса на куче кажува многу за вашиот карактер. Сте ја слушнале изреката дека кучињата си личат со сопствениците. Вистината е дека си бираме куче според нашиот карактер. 1. Булдог Ова мало куче е одлучно, упорно и не отстапува од она што му е на ум.

Read More

  Со секој ден од неделата владее конкретна планета која носи одредени аспекти, карактеристики и особини кои ги носиме со своето раѓање Понеделник: Ова е непостојан и променлив ден. Може да биде добар за писатели бидејќи има аспекти на будење инспирација и фантазија. Месечината во астрологијата симболизира

Read More

Секој ден до 30ти Јуни во Скопје Сити Мол секој ден од 10:00-22:00ч ќе се оддржува Фестивал на детска книга. Најавено е дека ќе има   многу наслови по намалени цени од голем број на издавачки куќи од Р. Македонија (Икона, Магор, Ѓурѓа, Топер, Феникс,

Read More