Thursday, Aug 13, 2020
HomePosts Tagged "кабинет"

Врз кабинетот на косовската претседателка, Атифете Јахјага денеска е изведен напад со Молотов коктел, информираа медиумите во Приштина. Полицијата го потврди нападот. Нападот е извршен околу 4 часот утринава и во него учествувале неколкумина маскирани лица, кои потоа избегале од местото со автомобил. Тие прво врз

Read More

Во реакцијата по кривичната пријава кон Диме Спасов од страна на Ременски, од кабинетот на дополнителниот помошник заменик министер се огласија со реакција во која стои: Министерката за труд и социјална политика Фросина Ташевска Ременски, крајно ја девалвира функцијата и ја користи за

Read More

Препукувањата на релација ДПМНЕ- СДСМ во Министерството за труд и социјала не престануваат. Овојпат во форма на соопштение од Кабинетот на дополнителниот заменик-министер, Диме Спасов, испратија демант на прес-конференцијата на Ременски и побараа од неа јавно да каже, колку предмети успеала да ги разреши за

Read More

Денеска повторно отворен Кабинетот по радиодијагностика во поликлиниката „Идадија“. Во него ќе работи доктор-специјалист по радиодијагностика преземен од приватна здравствена установа, во рамки на огласите на Министерството за здравство за преминување на доктори-специјалисти од приватното во јавното здравство. Овој Кабинетот за рентген дијагностика во Поликлиника „Идадија“

Read More