Tuesday, Jul 7, 2020
HomePosts Tagged "Јиржи Весели"

Непоканет гост се појави на дуелот помеѓу Томи Хас и Јиржи Весели во рамките на Мастерс турнирот во Мајами. Наеднаш на таблата од семафорот се појави Игуана, кој сакаше од поблиску да го проследи одлучувачкиот трет сет. Весели се исплаши, и додека еден од организаторите

Read More