Sunday, Feb 23, 2020
HomePosts Tagged "Јенс Столтенебрег"

Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенебрег денеска испрати соопштение во кое ги осудува вчерашните настани и вели дека изборот на новиот спикер на Собранието е позитивен чекор. “Остро ги осудувам вчерашните напади на членови на Парламентот во Скопје. Насилството нема место во ниту еден Парламент. Ги

Read More