Tuesday, Sep 29, 2020
HomePosts Tagged "Јацек Мултановски"

Амбасадорот на Полска во Македонија, Јацек Мултановски денеска изјави дека очекува по доделување на мандадатот формирање влада која ќе работи на реформите за евроинтеграциите за што ќе ја има полската поддршка. - Вчера претседателот Иванов го даде мандатот за формирање влада на лидерот

Read More