Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "издржливост"

HTC U Ultra Sapphire се промовира како еден од најиздржливте смартфони на пазарот поради дополнителната заштита на екранот од сафир поради што и самата цена е над просекот, но колку овој уред навистина вреди? Одговорот на тоа прашање се потрудија да го дадат од каналот JerryRigEverything

Read More

Доколку редовно вежбате сигурно имате некоја омилена рутина или некој спорт кој го практикувате за да се испотите. Иако навидум тоа е супер, посебно бидејќи сте се пронашле во некоја идеализирана состојба за здрав начин на живот во продолжение прочитајте неколку причини поради кои е

Read More