Thursday, May 21, 2020
HomePosts Tagged "истржување"

Без фиксен оброк во текот на денот, подгреана храна и немање вештини во приготвувањето на здрав оброк - ова се фрапантните податоци кои ги открија истражувачи од Манчестер, Њукасл и Дурам при испитувањето на млади на возраст од 16 до 20 години. Резултатите покажале дека младите

Read More