Sunday, Mar 29, 2020
HomePosts Tagged "инкубатори"

Министерот за здравство, Арбен Таравари, утрово се сретна со директорката на Клиниката за гинекологија и акушерство, Викторија Јовановска, со цел детално да се разгледа случајот со трите починати новороденчиња, соопштија од Министерството за здравство. На средбата, од страна на Јовановска, како и од раководителот на интензивна

Read More