Thursday, Feb 27, 2020
HomePosts Tagged "инкасатори"

Повеќе граѓани пријавиле дека се измамени од лажни инкасатори. Деновиве во главниот град се појавиле „инкасатори“ на ЕВН кои наплаќале сметки. Иако наплатата на сметките за потрошена електрична енергија повеќе од 10 години се врши само на шалтерите на ЕВН и во банките и поштите,

Read More