Friday, Apr 3, 2020
HomePosts Tagged "Илија Абутовиќ"

Ракометарите на Вардар слетаа во Скопје каде ѓи очекува голем пречек на плоштадот во Скопје, откако во неделата во Келн стигнаа до титулата во Лигата на Шампионите. Хероите на Македонија беа пречекани од големи број на фанови на аеродромот „Александар Велики“. Главниот во одбраната на

Read More