Friday, Jul 31, 2020
HomePosts Tagged "Илдем Тачан"

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска имаше средба со помошник генералениот секретар на НАТО за јавна дипломатија, Илдем Тачан, кој престојува во официјална посета на Македонија. Како што соопшти кабинетот на претседателот на Собранието, Тачан ја нагласил натамошната поддршка на НАТО за исполнување на амбициозната реформаторска

Read More