Friday, Jul 13, 2018
HomePosts Tagged "Игуана"

Непоканет гост се појави на дуелот помеѓу Томи Хас и Јиржи Весели во рамките на Мастерс турнирот во Мајами. Наеднаш на таблата од семафорот се појави Игуана, кој сакаше од поблиску да го проследи одлучувачкиот трет сет. Весели се исплаши, и додека еден од организаторите

Read More