Friday, Feb 28, 2020
HomePosts Tagged "Игор Јанушев"

Електронските картички сепак нема да го поскапат билетот за автобусите на ЈСП. Старата цена и понатаму останува за месечните билети. Во ова уверува новиот директор на јавното сообраќајно претпријатие, Игор Јанушев. По жестоките реакции во јавноста проследени од најавата дека со воведувањето на електронската картичка „Моја

Read More

Од 1 август во градските автобуси во Скопје ќе се возиме со новите електронски билети и првите читачи веќе се поставени. Единствениот билет ќе важи и за автобусите на приватните превозници кои ќе го воведат овој новитет од 1 јануари 2016 година. Со воведувањето на

Read More