Friday, Feb 21, 2020
HomePosts Tagged "хрватски министри"

Попладнево на регатата Латинско едро во Хрватска се превртел брод во кој биле хрватскиот министер за поморски сообраќај и инфраструктура Синиша Хајдаш Дончиќ, за туризам Дарко Лоренцин и министерот за екологија Михаел Змајловиќ. Хрватските медиуми соопштуваат дека ведаш пристигнале регатни патролни глисери за да пружат помош и нема

Read More