Saturday, Jul 13, 2024
HomePosts Tagged "холограм"

Секоја година се зголемува бројот на откриени фалсификувани банкноти. Доколку некој ви подметне таква банкнота, може да ве вовлече во неволја или барем да ви приреди огромна непријатност. За да не ви се случи тоа, добро е да знаете да препознаете што е фалсификат. Со оглед

Read More

Научете како сами да си направите 3D холограм. За оваа намена ви е потребна проѕирна пластика. Само погледнете го видеото и следете ги внимателно инструкциите на YouTube-рот „Mrwhosetheboss“ - запазете ги димензиите на парчињата, кои потоа треба да ги залепите со селотејп или било што,

Read More