Monday, Jan 27, 2020
HomePosts Tagged "Хаваи"

Филмаџика Алисон Тил претстави нова импресивна авантура со сурфање во близина на активниот вулкан Килауа на Хаваите кој еруптираше во 2011-та година. Тил пренесе дека при снимањето на видеото ги почитувале сите обичаи на локалното население кое не сака да ја налути божицата на вулканите

Read More

Килауеа е активен вулкан што се наоѓа на Хаваите. Од 2013 година наваму, кога последен пат истиот овој вулкан предизвикал олку голем интерес, поради интересните слики што ги созадава, сега било забележано како создава форма на емоцијата „смајли“. Природата знае да биде неверојатна и да не

Read More