Saturday, Aug 15, 2020
HomePosts Tagged "Хари Потер"

Серија на нови книги за Хари Потер, под назив „Pottermore Presents“ ќе пристигнат во септември, со кратка содржина која ќе биде забавна, креативна и пристапна за мобилнитетелфони. Книгите ќе бидат на некој начин дополнување на серијата на книги за Хари Потер и ќе бидат достапни

Read More

Од авторката Џ.К.Ролинг која ги напиша книгите за Хари Потер доаѓа нов филм The Fantastic Beast кој исто така се занимава со светот на волшебниците, но овој пат во Њујорк и тоа во 30-тите години на минатиот век. Станува збор за сосема нова франшиза која нема

Read More