Thursday, Jul 9, 2020
HomePosts Tagged "ГТВ"

Уставниот суд на денешната седница донесе привремена мерка, односно стопирање на идејата на Владата, ГТЦ, Македонската опера и балет и Универзитетската библиотека да се облечат во барок, пишува „Фокус“. Ваквата привремена мерка ќе биде на сила до донесување на конечна одлука на Уставниот суд, кој

Read More