Tuesday, Aug 11, 2020
HomePosts Tagged "„Ѓорче – Куп 2015“"

Голем турнир во мал фудбал во скопската општина Ѓорче Петров. По повод празникот на општината, 20-ти септември, ќе биде одржан традиционалниот „Ѓорче – Куп 2015“ кој и годинава предизвика голем интерес кај љубителите на овој спорт, но и кај голем број на екипи, соопштија претставници

Read More