Tuesday, Mar 31, 2020
HomePosts Tagged "Google Street View"

Винаријата Камник e прва во Македонија која се вклучи во сервисот на Google Street View - Business View. За целосен приказ на понудата во Камник се снимаше панорама од 360 степени за виртуелна прошетка на секој посетител на Google Business View, со што го постави

Read More