Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "фотосесија"

Иако за помалку од три месеци ќе наполни 50 години, секс иконата на деведесеттите години Памела Андерсон ја сочувала поранешната фигура и во новата фотосесија изгледа подобро од било кога. Тоа не е изненадување дека Памела е ѕвезда на новата рекламна кампања за секси долна облека,

Read More

Германските олимписки претставнички Јулија Лир (веслање) која веќе освои злато, Изабела Херле (маратонско пливање), Катарина Бауер (атлетика, скок со стап), Надја Приц (велосипедизам - БМХ) и Патриша Золја (пинг-понг) се појавија со разголена фотосесија на списанието Плејбој со цел да ги популаризираат спортовите во кои

Read More

Во ерата на Инстаграм и Фејсбук младите брачни парови наоѓаат огромен број на бизарни начини за да се направат првите заеднички слики, но сопружниците Ченг имаат одлична комбинација на симболизам, ексцентричност и необичност, а притоа за фотосесијата имаат и совршено објаснување. Џени Тај и Дарен Ченг

Read More