Saturday, Jul 11, 2020
HomePosts Tagged "фантомки"

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски во интервју за „360 степени“ откри дека дел од луѓето со фантомки кои влегоа во Собранието биле вооружени. Тој кажа дека било мавано по пратениците и новинарите со се што имаше во прес салата, од држачи за камери, до

Read More

Што гледавме вчера во Собранието? Да не беше крваво ќе го наречевме циркус. Почнувајќи од изборот на спикер, што според сите страни (освен ДПМНЕ) е задоцнета реакција, па се до тепањето и крвта во Собранието. Пред се срамна е бројката на присутни полициски сили. Организираната група

Read More