Saturday, Aug 15, 2020
HomePosts Tagged "ендорфин"

Позитивните мисли, физичката активност, добриот сон континуирано ве заштитуваат од стресот, но кога ви е потребно во едена минута да се ослободите од стресот предизвикан од  одредена ситуација еве што треба да направите: Вдишете и издишете Оваа постапка повторете ја 5 пати наизменично. На тој начин ќе

Read More