Wednesday, Apr 21, 2021
HomePosts Tagged "Емилија Лазаревска"

По одлуката на раководството на Телма за технолошки вишок да бидат прогласени 12 искусни новинари не стивнуваат негативните реакции. Од отпуштените новинари се огласија Емилија Лазаревска и Јулијана Лефковска Пешевска со објави на социјалните мрежи во кои посочуваат дека се отстранети професионалци со долгогодишно искуство

Read More

Телма ја осуди одлуката на апелацискиот суд, со кој на телевизијата и е наложено да ја врати новинарката, Емилија Лазаревска, на уредувачката позиција. Лазаревска, беше сменета од новиот директор и главен уредник, Атанас Кировски и беше распоредена да работи како репортер во утринска програма. Од Телма

Read More