Wednesday, Jul 8, 2020
HomePosts Tagged "Елена Ристеска"

Пејачката Елена Ристеска е ќелава! Не се грижете, не станува збор за некаков моден експримент, туку одлична шега на тимот на Еден на Еден. Идејата е како би изгледала Елена Ристеска кога би била член на групата ДНК во која членуваат Андреј и Панчо.

Read More

Дуетот на Елена и Хари е насловен„Још ме плашиш“ , а спотот започна да се снима уште пред неколку месеци при што дел од кадрите се снимени во Скопје, а дел се доснимија во Белград пред само една недела. Автор на музиката е Хари, а текстот

Read More

Пејачката Елена Ристеска, е единствениот македонски претставник на 30 јубилејно издание на фестивелот ,,Сунчане скале 2015" кој ќе се одржува од 29ти до 30ти јуни во ,,Канли кула" во Херцег Нови. 29 јуни е датум кој им значи на сите нови sвезди кои настапуваат на овој

Read More