Tuesday, Jun 2, 2020
HomePosts Tagged "екстремни"

Првите реквизити за луна паркот ќе чинат околу 1,8 милиони евра, од кои дел ќе бидат за мали деца, а дел за возрасни. Околу 1,8 милиони евра ќе чинат првите реквизити за луна паркот. Град Скопје деновиве распиша тендер за набавка на вртелешки, лулашки и

Read More

Без разлика дали планирате банџи скок од некој облакодер или пак скуба низ подводни пештери, љубителите на екстремните и адреналински спортови се спремни да го „истенчат“ својот новчаник. Ова се дел од тие спортови кои помалку или повеќе ќе ви го олеснат новчаникот. Банџи џампинг од

Read More

Мостар е домаќин на шестата станица во 2015 година од светската серија Ред Булл Цлифф Дивинг, настан што претендира да биде дел од богатата историја и ќе се одржи на 15 август оваа година. Светската елита претставувана од 14 најдобри скокачи од карпи за првпат

Read More