Wednesday, Aug 12, 2020
HomePosts Tagged "едукација"

Новонастанатата ситуација, така сѐ уште ја нарекуваме, е факт. Ова е реалноста. Се случува сега и треба да анализираме, да размислуваме, да пробаме да го предвидиме влијанието. Но, целосните последици од влијанието на пандемијата нема да бидат познати во наредните месеци – можеби години. Но,

Read More

Едукативниот и развоен центар Seavus во рамките на проектот на Агенцијата за вработување на РМ, организира бесплатни обуки за MS Office апликации. Во обуките може да учествуваат сите млади и невработени лица до 29 години кои се евидентирани во Агенцијата за вработување на РМ и

Read More

Дечињата од Гостивар и Тетово имаа можност во изминатите денови да се забавуваат со караванот на Вива и учесниците на фестивалот Златно Славејче за голема веселба со музика и песни. Заедно со Златните славејчиња имаше голема забава со детски песни и игри, а истовремено се учеше

Read More