Friday, Feb 28, 2020
HomePosts Tagged "ДС"

Иницијативата на СДСМ за импичмент на претседателот, Ѓорге Иванов поради одлуката за помилување на 56 политичари и функционери, вчера и формално доби поддршка од партијата на Али Ахмети. Потпис на иницијативата ставиле 16 од вкупно 19 пратеници на ДУИ. Според ова, зад иницијативата за поведување

Read More

Челниците на Демократската народна партија (ДНП) излегоа со повици до граѓаните на Црна Гора масовно да излезат на саботниот протест во Подгорица организиран против НАТО. Демократската народна партија, која е дел од опозицискиот сојус „Демократски фронт“, заедно со Нова српска демократија организираат протестна прошетка со која

Read More