Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Државна ревизија"

Државниот Завод за ревизија, во конечниот Извештај за 2015 година за Јавното претпријатие „Улици и патишта“, Скопје открива серија неправилности и изразува неповолно мислење за реалноста и објективноста на финансиските извештаи на претпријатието, пишува „Макфакс“. Ревизијата констатира слабости при работењето на главниот магацин. Во Извештајот пишува

Read More