Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "Дронови"

Дроновите станаа политички алатки пар екселанс во Македонија и на Балканот, пишува „Мета“. Првиот случај на користење дрон во политички цели беше регистриран на средината на октомвври 2014 година на мечот меѓу репрезентациите на Србија и на Албанија во Белград, кога среде натпревар, на стадинот

Read More