Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "Драги Наџински"

СВР Штип поднесе кривична пријава за градоначалникот на Берово Д.Н. (59) поради злоупотреба на службена положба, односно поради тоа што без решенија и без патни налози го користел возилото на општината за сопствени потреби. „Надворешната канцеларија за криминалистички работи Берово во содејство со Одделот за економски

Read More