Sunday, Feb 23, 2020
HomePosts Tagged "домашно лекување"

Претседателот на ДР- ДПА, Зијадин Села, денеска беше пуштен на домашно лекување од тетовската болница. Пред болницата беа насобрани граѓани кои го поздравија со аплауз - пренесе Тв 21. Села замина на домашно лекување, а потоа ќе им се врати на работните обврски. Инаку, Села

Read More