Sunday, Jun 28, 2020
HomePosts Tagged "домаќин"

Франција ја скрши клетвата на првите натрпевари и за својата но, и за традицијата на европските првенста со тоа што успеа да слави над Романија и да покаже самодоверба како домаќин на турнирот. Во првото полувреме пријатно изненади селекцијата на Романија која одлично парираше со

Read More

Прилеп ќе биде домаќин на првиот поштенски маратон, манифестација која има за цел промоција на поштенската дејност преку поддршка на трчањето на долги патеки и активниот начин на живот. Идејата на Македонска пошта АД е овој маратон е тој да биде традиционален и неговото одржување

Read More