Tuesday, Sep 29, 2020
HomePosts Tagged "дом" (Page 4)

По поморот на риби кои се случи во неколку реки, Друштвото на спортски риболовци „Вардар“ и ДОМ апелираат за спас на македонските реки. Да се заштитат рибите и целиот жив свет во реките, a покрај тоа да се спасат од загадувањето и уништувањето предизвикано од

Read More

Дизајнери во поттик на мултифункционалност и естетика направија нешто што навидум звучи невозможно но не и неостварливо. Ви го претставува овој мал стан во срцето на Менхетен кој, попрецизно, зафаќа површина од 3,34 квадратни метри. Благодарение на тајната наречена подвижен мебел, ова живеалиште ги има сите

Read More

Неформалната иницијатива на Фејсбук „Да му најдеме дом на Борко – кучето што протестира“ денеска соопшти дека кучето конечно си најде дом, надвор од Скопје. „Драги пријатели, ве информираме дека Борко е вдомен во прекрасно семејство! Жалиме што мораше да биде вдомен надвор од Скопје, но

Read More