Wednesday, Aug 5, 2020
HomePosts Tagged "доделување"

Рамстор Мол утре ќе го открие и најсреќниот добитник на големата наградба игра „Летај до финале“ со два билета за финалниот натпревар на Европското фудбалско првенство кое се игра во Франција. „Летај до финале“ стартуваше во јуни и наградата ќе му биде врачена на патникот

Read More

Градбата, попозната како „Антигона“ на контравезната градежна компанија „Фи-Ком“, со одлука од Врховниот суд на Македонија падна во рацете на „Еуро Стандард Банка“. Врховниот суд уште во месец октомври го одбил барањето за ревизијата поднесено од 30 измамени граѓани, кои се јавуваат како оштетени во скандалот

Read More