Tuesday, May 26, 2020
HomePosts Tagged "дивина"

Овие „големи мачки “ својот досегашен живот го живееле заробени во циркуз, но повеќе не. Тие биле спасени од група на луѓе кои обезбедиле пристојни живеалишта во кои тие ќе можат удобно да живеат до крајот на своите животи. Иако се диви ѕверки, овие животни не можат

Read More

  По петти пат оваа година ќе се одржи фестивалот „MARIOVO OFF-ROAD EXPERIENCE: ENTER THE WILDERNESS“  кој е наменет за сите оние кои сакаат да си ја испитаат физичката спремност на отворено. Настанаот вклучува дружба на отворено со диџеи, гледање на филмови со аутдор соджина и

Read More